Na koncertu Ace Lukasa baka razbila glavu i šokirala Hitnu: Sva krvava vikala da paze na njenu frizuru dok joj zavijaju glavu

Starija dama od 75 godina, sa sveže sređenom "ladnom trajnom", pala je na tribinama hale u Padinskoj skeli i raskrvarila glavu.

Čekajući početak koncerta Ace Lukasa u Padinskoj skeli, jedna baka se okliznula i povredila, ali nije dozvolila da joj ta "sitnica" uništi dugoočekivani izlazak.

 

Starija dama od 75 godina, sa sveže sređenom "ladnom trajnom", pala je na tribinama hale u Padinskoj skeli i raskrvarila glavu.

Do nje odmah dotrčala dežurna ekipa Hitne pomoći, spremna da baku prebaci u Urgentni centarkako bi se uverili da nije zadobila teže povrede. Baka nije htela ni da čuje! Ona je ovu "ponudu" bez razmišljanja odbila uz objašnjenje da je došla na koncert i da nigde ne ide pre nego što Aca Lukas završi sa pevanjem.

I to nije sve. Dok su joj zavijali glavu, baka je opomenula lekare iz Hitne pomoći da paze da joj je pokvare frizuru, a zauzvrat im je obećala da po završetku koncerta mogu da je odvezu na detaljnije preglede.

(Izvor: telegraf.rs)

Share this article