Na venčanju par u Novom Sadu umesto da okiti svatove DAO IM JE OVO - i ljudi su oduševljeni! (FOTO)

Za Julijanu i Darija iz Novog Sada 25. novembar prošle godine bio je najlepši i najradosniji u životu – izgovorili su sudbonosno "da" i sa prijateljima i porodicom podelili srećne trenutke. Ovaj par nije baš tako običan, a ni njihov najsrećniji dan nije kao i svaki drugi.

Naime, Julijana i Dario odlučili su da deo novca koji su dobili kao svadbeni poklon – daruju napuštenim psima, piše portal Petface.

 

- Pored toga što su mladenci, što je to bio samo njihov dan, oni su rešili da ulepšaju živote i napuštenim, zaječarskim njuskama. Naime, oni su odlučili da na svadbi, goste kite bedževima sa otiskom šape svog kućnog ljubimca Lakija, kog su udomili sa ulice! Sav novac od kićenja stigao je do nas - rekla je za portal Petface.net Ivana iz zaječarskog udruženja “Beta”.

Umesto ruzmarina, originalni bedževi

 *Umesto ruzmarina, originalni bedževi / FOTO: PRIVATNA ARHIVA

Kako nam je izjavila, čak 18.500 dinara donirali su ovi “neobični mladenci” i na taj način pomogli da ovo zaječarsko udruženje otplati deo duga za hranu!

– Malo je reći da su nas ovim divnim gestom ostavili bez teksta. Još jednom želimo javno da im se zahvalimo i podsetimo koliko su humani i divni! Hvala što pomažete da se borimo za njihove živote. Mnoooogo njuškica vas ljubi i želi najdivniju budućnost, dodala je Ivana u intervjuu za Petface.

Ovaj njihov čin je naišao na veliku pažnju na društvenim mrežama gde su mnogi korisnici komentarisali kako je ovaj jedinstveni čin pažnje veoma lep, ali i potreban.

(Izvor: petface.net)

Share this article