Najpre je IZGLADNJIVALA PSA, a onda ga BACILA U KONTEJNER: Vlasnica iz pakla je posle tri dana GORKO ZAŽALILA zbog toga! (VIDEO)

Ljudi nas ponekad iznenade svojom okrutnošću i nemarom prema ljudima i životinjama, pa ne možemo vjerovati kako je neko to u stanju to da uradi. Vlasnica psa po imenu Šapica, učinila je nešto nezamislivo.

Izgladnjivala je jadnu životinjicu, a zatim je bacila u smeće. Htela je da se preseli u Teksas kod svog dečka i reši se životinje. Šapica je provela 3 dana u kontejneru, dok je smećari nisu našli i odveli u kliniku za životinje.

 

Oni su bili zatečeni onim što se psu dogodilo. U klinici za životinje, Šapica se brzo oporavila, a naročito je prirasla za srce Megan, koja se o njoj brinula danonoćno.

Slučaj su prijavili policiji, koja je lako pronašla vlasnicu psa, zahvaljujući čipu koji je pas imao. Ona je uhapšena, naplaćena joj je kazna od 600 dolara i upućena je u ustanovu za mentalno zdravlje. Naravno, Šapica joj nikad neće biti vraćena.

Udomila ju je Megan Fric, koja se o njoj brinula na klinici za životinje. Ona je planira obučiti da bude terapeutski pas, budući da jako voli ljude, usprkos onome što joj se dogodilo.

(Izvor: novizivot.net)

Share this article