NARUČILA ĆERKI TORTU ZA ROĐENDAN: Kada je stigla, OD SRAMOTE nije smela da je iznese pred goste! (FOTO)

Aleksandra Šroder iz američke savezne države Mičigen dugo je planirala ćerkin peti rođendan, ali kako kaže sve pretvorilo u katastrofu zbog greške koju je napravila poslastičarnica u kojoj je naručila tortu.

Aleksandra je naručila tortu u obliku jednoroga i iznajmila prostor za 13 ljudi. Oragnizacija ju je koštala oko 350 dolara. Međutim, prema njenim rečim poslastičarnica je osigurala samo jedan sto i šest stolica. "Rekli su mi da gosti mogu da stoje".

 

Torta je, tvrdi, bila daleko od njenih očekivanja.

Nezadovoljna Aleksandra

 *NEZADOVOLJNA ALEKSANDRA / FOTO: SCREENSHOT

"Rog koji je izlazio iz torte je bio tako sramotan. Videli su se tragovi prstiju na njemu i nije bio zlatan kako smo se dogovorili. Kad sam pitala da li mogu da vidim tortu pre proslave, rekli su mi da nije gotova", požalila se Aleksandra na društvenim mrežama, nakon čega su je iz poslastičarnice optužili za uništavanje prostora u kojem je napravila rođendan.

 

"Sad pričaju svašta o meni i optužuju me da nisam sve platila, a dala sam im veliki novac", kaže ona i dodaje da ju je vlasnik pslastičarnice odmah blokirao na Fejsbuku kako ne bi ostavila negativnu ocenu na zvaničnoj strani.

Tortu koju je želela, tortu koju je dobila

 *TORTU KOJU JE ŽELELA, TORTU KOJU JE DOBILA / FOTO: SCREENSHOT

Aleksandra ne želi samo svoj novac natrag, već i da svi znaju za njeno loše iskustvo kako se ne bi ponovilo i drugima.

(Izvor: zena.blic.rs)

Share this article