Niko nije mogao da pretpostavi da je mlada na IVICI SMRTI: Fotograf je uslikao OVU SLIKU i onda su stvari KRENULE UŽASNO LOŠE

Kada sam se na jutro svog venčanja probudila, bila sam van sebe od sreće i uzbuđenja, ali sam ujedno osećala i mučninu u stomaku.

Mislila sam da je to samo simptom uzbuđena koje oseća svaka mlada, a onda nam je fotograf pokazao slike nastale tog dana i - dokazi da nešto nije u redu bili su tu.

 

Tako svoju priču počinje Džil Hadad Hokins, nevesta iz Kejp Koda u Americi.

- Mislila sam da je to prosto stvar koja se dešava svakoj mladi. Uzbuđenje se većini ljudi ocrtava u problemima sa stomakom. Na drugu mogućnost nisam smela ni da pomislim, a i u tom trenutku zaista mi nije padala na pamet - kaže Džil.

Džil sa suprugom

DŽIL SA SUPRUGOM, FOTO: WCVB CHANNEL 5 BOSTON / YOUTUBE

A ta druga mogućnost bila je ozbiljnija. Džil je kao tinejdžerki dijagnostikovan ulcerozni kolitis, hronična bolest debelog creva, uzrok užasnih bolova u stomaku i upala u sistemu za varenje.

Džil je tada prošla kroz nekoliko operacija i bila uverena da je to iza nje.

 

- Nastavila sam dalje i mislila da je to iza mene - kaže Džil.

I bilo je, godinama. A onda se vratilo u punom zamahu, i to na dan venčanja.

PROČITAJTE JOŠ POSTAVIO JE KAMERU U MAJČINU SOBU: Zaplakao je kada je video ovu UŽASNU I NEZAMISLIVU STVAR! (VIDEO)

- Na venčanju nisam mogla ni da stojim. Jedva sam se odgegala do oltara i izgovorila zavete - priseća se ona.

To je nekako pregurala a onda je došao trenutak za grupnu sliku, i to baš ovu:

Ova slika je pokazala pravo stanje stvari

OVA SLIKA JE POKAZALA PRAVO STANJE STVARI, FOTO: WCVB CHANNEL 5 BOSTON / YOUTUBE

Bukvalno sekund nakon što je nastala ova slika, Džil se gotovo onesvestila od bolova. Po nju je došla hitna pomoć. Iz lokalne male bolnice premeštena je u veću jer joj je hitno trebala operacija. 

Ispostavilo se da joj se debelo crevo potpuno uvrnulo, a taj čvor odsekao je dotok krvi. Minuti su je delili od smrti, kaže lekar koji ju je operisao. Kako on dodaje, nikako nije mogla da spreči taj napad, prosto, bila je njena loša sreća to što joj se to dogodilo baš na dan venčanja.

Share this article