NOLE, TATKO NA TENIS! TEPA GI SVI REDOM! Najjača pesma o Novaku Đokoviću na južnjačkom dijalektu!

Novak Đoković je ponovo postao miljenik nacije osvojivši US open prošlog vikenda i tako potvrdivši da je u ovom momentu najbolji teniser sveta nakon što je prethodno osvajanjem Vimbldona pokazao da se vratio u svetski vrh.

Najbolji srpski sportista svih vremena je opet obožavan od strane svog naroda, o njemu se ponovo pišu hvalospevi na društvenim mrežama, a posebno je postala popularna pesma posvećena njemu koja je napisana na južnjačkom dijalektu.

 

Autorka te pesme je profesorka anglistike u penziji Slavka Masoničić Vojinović, koja ju je napisala pre pet godina i stavila u svoju zbirku pesama "Od malečko do golemo".

Slavka Masoničić Vojinović je posvetila pesmu Novaku Đokoviću

 *Slavka Masoničić Vojinović je posvetila pesmu Novaku Đokoviću / FOTO: REUTERS

Slavka je u pesmi obradila Noletov forhend i bekhend, ali mu je i poručila: "Sam nastavi da nižeš i pehari da podižeš, red na masters, red na slem, to li je problem"!

- Nije teško pogoditi da sam veliki Noletov poštovalac, jer mislim da je on posle Nikole Tesle nešto najbolje što nam se desilo. Pratim tenis još od vremena kada je Boba Živojinović plenio u "belom sportu", a i Monika Seleš mi je bila veliki favorit, kao i svima nama u to vreme. Sada, jedino Nole ima pravo da me iznervira. Znam da je i on samo čovek, da mora i da gubi. Nijedan njegov meč nisam propustila, uglavnom, po cele noći vilenim i navijam za njega - kaže Slavka koja ima veliku želju i da upozna Noleta.

 

Pročitajte čitavu pesmu "Nole tatko na tenis".

(Izvor: espreso.rs / novosti.rs)

Share this article