Od rođenja ušle u istoriju: Prve zdrave sedmorke koje su preživele! (FOTO) (VIDEO)

Pre 18 godina, 19. novembra 1997. godine Bobi Mekoi oborila je svetski rekord. Ona je na svet donela 7 beba!

Lekari su se tokom prvih nekoliko dana bojali da bebe neće preživeti van materice. Međutim, uprkos lošim prognozama, svih 7 beba su ostale žive i tako oborile svetski rekord kao do tada jedine preživele sedmorke!

 

Doktori su smatrali da je to pravo medicinsko čudo. Njihova priča je brzo dospela u centar pažnje svetske javnosti, a od rođenja njihov život prate brojni mediji.

Bobi je veoma ponosna na svoju porodicu i sve što su postigli, ali joj oči zasuze kada se seti čitave trudnoće i brige za tek rođene bebe - 4 dečaka i 3 devojčice.

 

Zajedno sa suprugom Kenijem odlučila je da ne prihvata brojne ponude za snimanje rijaliti programa u kojima bi njena deca bila glavni akteri, jer su ovi roditelji odlučili da žele da im obezbede normalno detinjstvo i odrastanje.

Za vaspitanje jednog deteta, a kamo li osmoro dece (par je već imao jednu ćerku pre rođenja sedmorki), je neophodno mnogo strpljenja, ljubavi i umeća. Sudeći po skromnom ponašanju ovih sada mladih ljudi, čini se da su njihovi roditelji uspeli u tome.

(Izvor: stil.kurir.rs)

Share this article