OVAJ OSMEH ĆE DUGO BITI UPAMĆEN: Snaji priredio iznenađenje koje će pamtiti ceo život (FOTO)

Često zaboravljamo da sitnice život znače, a sitacija koja se dogodila jednoj Beograđanki sve nas je podsetila na ovo.

Istina je da se za nešto dobro mora uložiti mnogo truda, ali bez kreativnosti i ideja, nećete daleko stići, a vaše delo se neće dugo pamtiti.

Često se pitamo na koji način da iznenadimo nekoga ko nam je drag i pokažemo mu koliko smo srećni što ga imamo u životu. Ali često dozvolimo da nas ponese užurbana svakodnevica i zanemarujemo obične stvari koje su svuda oko nas i od kojih možemo napraviti nešto neobično.

 

Ovaj čovek nam je pokazao kako sa malo truda možemo da izmamimo nekom osmeh, onu najvredniju pojavu današnjice koju sve manje viđamo.

Iako ljudi zaboravljaju da se smeju, ovaj osmeh će ostati dugo upamćen.U subotnje jutro mladu Beograđanku svekar je dočekao u vikendici ne sa krpom i kantom za ribanje, nego sa nečim što ne samo da joj je ulepšalo dan, nego je razgalilo čitavu porodicu, pa i komšiluk.

Naime, on se prilikom košenja trave dosetio da ulepša svoje dvorište na nesvakidašnji način. Znajući da mu dolazi snaja, on je rešio da joj priredi iznenađenje kakvo nije očekivala.

 

Uzeo je kosilicu i pokosio celo dvoriše koje je bilo prekriveno morem belih rada, ali jedan deo je ostavio drugačiji. Poput profesionalnog baštovana bele rade je oblikovao u vidu početnog slova njenog imena – „K“. I to tolike veličine da se prostiralo preko trećine dvorišta.

Kada je mlada devojka kročila u dvorište, nije imala drugačiju reakciju do oduševljenja! Sem prelepog gesta, ova priča nosi i jednu vrednu poruku kojom bi trebalo da se vodi svaki čovek.

Mnogima od nas se ne bi svidela ideja da vikendom kada treba da se odmara, moraju da rade i sređuju dvorište, ali ovaj čovek je svojim trudim pokazao da „ako je čoveku sređena okolina, biće mu sređen i um“.

A šta vi kažete, da li je i vama neko blizak načinio nešto ovako obično, a toliko lepo da ćete pamtiti ceo život? Ako jeste, budite slobodni i podelite to sa nama i pokažete drugima da bi ovakvih prilika trebalo da bude što više!

(Izvor: bktvnews.com)

Share this article