Ovako izgledaju Putinove ćerke Ekaterina i Marija, jedna je ŽENSKA VERZIJA OCA

Vladimir Putin danas je u Beogradu. O njegovom životu se mnogo zna, ali neki detalji su sasvim nepoznati.

Njegov život naročito je bio tajnovit u pogledu njegovih misterioznih ćerki. Međutim, izgleda da su se stvari promenile jer nedavno je Putin po prvi put o njima javno progovorio.

 

Poznato je da Vladimir sa bivšom ženom Ljudmilom ima dve ćerke - Mariju (32) i Ekaterinu (31), iako on to nikada ranije nije zvanično potvrdio.

Kako to obično biva, usled nedostatka informacija javnost je širila razne priče, od toga da one žive negde daleko u inostranstvu do toga da ne postoje samo njih dve - već i vanbračna deca sa raznim drugim ženama, koja su Putinovi potomci.

Putin sa Ekatarinom i Marijom dok su bile devojčice

 *PUTIN SA EKATARINOM I MARIJOM DOK SU BILE DEVOJČICE / FOTO: YOUTUBE

- Ne samo da moje ćerke žive u Rusiji, već su se i obrazovale ovde, u svojoj zemlji. Ponosan sam na njih jer vredno rade i studiraju, a govore tečno i tri evropska jezika - izjavio je Putin nakon tradicionalne godišnje konferencije.

 

Nije želeo da govori o tome čime se one bave.

- Njih dve prave svoje prve korake u karijerama i dobro napreduju. Nisu želele da budu “deca zvezda”, jer ne vole kamere i reflektore. Žele mirno da žive svoje vlastite živote - dodao je on.

Ekaterina

Ekatarina

 *EKATARINA / FOTO: YOUTUBE

Pa ipak, poznato je da je mlađa ćerka moćnog Rusa Ekaterina zaposlena na moskovskom univerzitetu i da je akrobatkinja. Ona je preuzela bakino prezime “Tikhonova”, da bi zaštitila svoj identitet.

 

Poznato je i da, zajedno sa svojim suprugom Kirilom Šamalovim (33), koji je inače prijatelj njenog oca, poseduje veoma vrednu imovinu.

Marija

Marija

 *MARIJA / FOTO: YOUTUBE

Starija ćerka Marija je završila medicinski fakultet u Moskvi i udata je, takođe. Nedavno se proširila vest da je ovaj par dobio sina i da je Putin postao deda, ali to je nepotvrđeno. Kao što su nepotvrđene glasine da je dosta liberalna i da ima puno prijatelja po Evropi.

(Izvor: zena.blic.rs)

Share this article