Par se vratio sa odmora, a kada je žena otvorila prtljažnik počela je da VRIŠTI: Kako mu je ovo uspelo?!

Britanci Sajmon (57) i Seli Fenton (57) bili su na godišnjem odmoru u Francuskoj, gde su uživali u prirodi vozeći bicikl i planinareći. Tridesetog avgusta parkirali su automobil marke "škoda" na ulici, jer nije mogao da stane u garažu hotela. Sutradan su se brodom vratili u Dover, odakle su još nekoliko sati vozili da svoje kuće u Njuberiju (Berkšir).

Sajmon je ušao u kuću i uključio televizor da gleda ragbi. Stvari je nameravao kasnije da istovari, ali je odjednom začuo Seli kako vrišti. Istrčao je napolje i video cipelu koja je virila iz kutije na krovu, a potom i ruku.

Sajmon je pozvao policiju, koja je pomoću pajsera izvukla slepog putnika iz kutije za prtljag.

 

Tinejdžer, visok oko 170 centimetara rekao im je na lošem holandskom i nemačkom jeziku da je iz Egipta i da ima 17 godina.

Prema rečima para, tinejdžer i njegovi drugovi izvadili su sve stvari iz kofera kako bi on mogao da stane unutra i ilegalno uđe u zemlju.

- Potrošili smo čitavo bogatstvo na obuću za putovanje - sandale, večernje cipele, čizme - a tu smo stavili i kameru i krevet za psa. On i njegovi drugovi su sve ukrali da bi mogao da uđe u zemlju. Još nam nije jasno kako je stao unutra - izjavio je Sajmon Fenton.

Tinejdžer, koji se navodno "cerio" dok ga je policija odvodila, uhapšen je zbog kršenja imigracionih zakona.

(Izvor: blic.rs)

Share this article