PAZI, SNIMA SE! Poljubio ŠVALERKU u direktnom prenosu, nastavak je bolan! (VIDEO)

Ukoliko varate partnera - a to je, da se razumemo nedopustivo - morate da budete veoma oprezni jer i mali znak opuštanja može da vas odvede u velike probleme.

Kada muškarac vara svoju ženu vrlo je mali izbor mesta na koju može da odvede onu sa kojom vara. Jer velike su šanse da bude otkriven. Jedno od idealnih mesta na koje su preljubnici mogli da odu su utakmice. Muškarac pođe od te pretpostavke da mu supruga ne prati sport i da sigurno neće gledati određeni meč, pa onda „devojku” može da odvede na sportsku manifestaciju. Ali ne lezi vraže!

 

Tokom utakmica sve češće može da se naleti na aktivacije poput „kiss cam” gde kamera u hali ili stadionu na velikom video bimu u zumira par koji bi trebalo da se poljubi. Video koji već neko vreme kruži internetom govori baš o preljubnicima koji su uhvaćeni na delu.

Na prijateljskoj utakmici između fudbalera ekvadorske Barselone i lokalnog rivala Delfina, dvoje su se zagrljeni ljubili, a kada su shvatili da su ih svi videli na video bimu, muškarac je samo sklonio ruku sa devojke i odmakao se! Kasno!

Naravno, ovaj video je praćen duhovitim komentarima poput „mrtav čovek hoda” do onih da je možda ona ta koja je preljubnica.

Uglavnom, ako varate, više ni utakmica za vas nije sigurno mesto!

(Izvor: blic.rs)

Share this article