PRIČA O KOJOJ BRUJI NEMAČKA: Tinejdžerka (17) zaljubljena u svog teču (49), čekaju njeno punoletstvo da se venčaju

Nemica Džozefin P. i njen teča Gerit H. već tri godine se bore za svoju ljubav. Džozefin je imala samo 14 godina godina kada su ona i Gerit pobegli.

U kamp-prikolici su putovali Belgijom, Španijom i Francuskom. Na kraju ih je videla jedna žena u prodavnici na jugu Francuske i sve je prijavila policiji. Devojka je vraćena roditeljima, a Geritu je pretilo hapšenje.

 

Roditelji su ćerku odveli kod psihologa jer su tvrdili da je psihički bolesna, ali je ona i dalje insistirala da je s Geritom, koji se u međuvremenu razveo, otišla dobrovoljno. Tvrdila je da ga voli i da ih ništa neće rastaviti.

Budući da nije bilo dokaza da su spavali zajedno dok je bila mlađa od 16 godina, Gerit nije kažnjen, a sud je odlučio da ne može da im se zabrani da se viđaju jer bi to loše delovalo na Džozefin.

 

Ona danas ima 17 godina, a Gerit, bivši muž njene tetke, pčeve sestre, 49. Razlika od 32 godine im ne smeta, a devojka kaže da će se venčati sledeće godine kada napuni 18.

"I dalje se borimo da drugi prihvate našu ljubav. Gerit nikada nije manipulisao mnome. Ja sam htela taj kontakt i sama sam razvila osećanja prema njemu", rekla je.

 

Gerit kaže da je u početku odbijao tu vezu jer je imao porodicu koju nije hteo da ostavi.

"Mi smo srećan par, najbolji prijatelji, srodne duše. Razumemo se i jako nam je lepo zajedno", kazali su.

Par živi u stanu u Berlinu.

(Izvor: 24sata.hr)

Share this article