Primetio je da mu NESTAJU STVARI iz stana: Postavio je kamere, a kada je pogledao snimak, POBEGAO JE IZ STANA I ZVAO POLICIJU (VIDEO)

Nije ni slutio šta će kamere zabeležiti.

Kada je Džo Kamings primetio da skoro svakog dana nestaje hrana iz njegovog frižidera, odlučio je da uradi nešto u vezi sa tim. Prvo je optužio svoju devojku da je proždrljivica, ali ona je rekla da nema nikakve veze sa celom pričom.

 

Kupio je kameru i postavio je na skriveno mesto u kuhinji. Nije dugo trajalo i pronašao je stvarni razlog za nestajanje njegove hrane. Ovo je scena kao iz horor filma… Ispostavilo se da je u ventilacionom sistemu njegovog stana živela nepoznata devojka niskog rasta nekoliko nedelja.

Kada je pregledao snimak, Kamings je odmah izleteo napolje i pozvao policiju. Devojka, po njegovim tvrdnjama, nije pričala dok su je odvodili iz stana, nikada je nije video ranije, a sebi je u ventilaciji napravila malo skrovište.

Devojka je živela u ventilacionom sistemu njegovog stana

*FOTO: PRINTSCREEN/DAILYMOTION

Redovno je jela njegovu hranu, mokrila u njegovu sudoperu i sve sklanjala za sobom vraćajući se u ventilaciju. Kako kaže, verovatno se uvukla u stan kroz prozor i odlučila da se tu nastani – policija mu je rekla da im nije prvi put da se susreću sa ovakvim slučajevima.

 

Njegovu priču je za samo tri dana videlo preko milion i po ljudi, a on se kune da je SVE istina.

(Izvor: espreso.rs)

Share this article