Prišao je šalteru i drsko zahtevao da ga prime preko reda: Radnica mu odgovorila, a to danas prepričava ceo Beograd

Društvenim mrežama kruži anegdota koja se dogodila na beogradskom aerodromu, a koja je postala svojevrsna urbana legenda prestonice. Čak iako se nije zaista desila (a ne čudi i da jeste), svakako ćete se dobro zabaviti čitajući ovu priču.

Naime, zbog bure na tivatskom aerodromu redovan let iz Beograda za Tivat je otkazan, a na šalteru se stvorila velika gužva. Turistički vodič jedne poveće grupe ponovo je čekirao karte za svoje nestrpljive putnike.

PROČITAJTE JOŠ Penzionerka (88) svu imovinu prodala i preselila se na luksuzni kruzer: 12 godina neprekidno putuje i uživa u životu! (VIDEO)

Kako je ispričao jedan očevidac, u tom trenutku se do šaltera probio stariji gospodin. Bacio je svoju kartu na pult i povikao:

– Ja moram da budem na ovom letu i to u prvoj klasi!

 

Službenica na šalteru je smireno odgovorila: 

– Žao mi je, gospodine, prvo moram da napravim rezervacije za grupu koja čeka. Ako budete strpljivi, sigurna sam da ćemo i Vama moći da izađemo u u susret.

Ovo nije umirilo starijeg čoveka, već je počeo da viče na službenicu:

– Znate li vi uopšte ko sam ja?!

aerodrom-odlazak-ras-srbija

 *Foto: RAS Srbija

Bez oklevanja, službenica na šalteru je uzela mikrofon i rekla preko razlgasa: “Molim cenjene posetioce beogradskog aerodroma za trenutak pažnje. Na terminalu za domaće letove imamo putnika koji ne zna ko je. Ukoliko bilo ko može pomoći u otkrivanju njegovog identiteta, molimo hitno da se javi na šalter broj dva”

Putnici koji su čekali u redu su počeli gotovo histerično da se smeju, a poniženi “važan gospodin” je dobacio nepokolebljivoj šalterskoj službenici:

- Je*o te ja!

Na ovo je ona opet ljubazno odgovorila:

- Žao mi je, gospodine, i za to ćete morati da sačekate u redu.

Share this article