PUN MESEC U STRELCU 9. JUNA: Donosi oporavak od slomljenog srca i finansijskih neprilika

Pun Mjesec se 9. lipnja “događa” na 18 ° Strijelca. Strijelac je znak optimizma i vjere, optimizam se inače vezuje za srčanu čakru, ali optimizam Strijelca je uvijek podjednako povezan i s grlenom čakrom.

Ovaj lipanjski pun Mjesec će biti iscjeljujući i donosi nam priliku da završimo osobnu transformaciju koju smo započeli dva tjedna ranije; oporavak od slomljenog srca ili financijske neprilike koja nas je deprimirala, “gušila” našu grlenu čakru – jer je učinila da se osjetimo bespomoćno.

 

Ovaj lunarni ciklus donosi ključna događanja vezano za mini krizu na planu odnosa s ljudima s kojima dijelimo novac, intimni prostor .. ili oboje, piše alphapisces.org.

Svaki pun Mjesec donosi sukob između dvije krajnosti u našem životu. Te krajnosti mogu biti obitelj – posao ili ego – emocije. Te unutarnje tenzije donose konflikt u nama samima, koji nas iscrpljuje.

Iskoristite pojačanu emotivnu snagu koju primamo u noći punog Mjeseca da prevladate izazove. Tada jasno vidimo negativnost koja uzrokuje disharmoniju u našem životu.

Pun Mjesec je uvijek povezan s prethodnim Mladim Mjesecom 25.5., ciljevi koje smo tada postavili sada mogu biti ostvareni, možemo odahnuti. Efekti punog Mjeseca traju do sljedećeg mladog Mjeseca, 23.6.

Lipanjski pun Mjesec se sada “događa” u konstelaciji Nosač Zmije (Ophiuchus). Nosač Zmije je popularno nazvan i 13. znakom zodijaka. Ova konstelacija donosi strast i slijepu vjeru u ljude, dobro srce, ali također i štetu i neprijatelje.

 

Fiksna zvijezda Sabik koja se tu isto nalazi donosi anksioznost, i nepotrebno trošenje energije. Zajedno s Mjesecom ova zvijezda donosi tajnovitost, ljubomoru i neprilike s rodbinom.

Aspekti koje pravi Pluton nam govore da nam ovaj lunarni ciklus lako može povrijediti ego. Izbjegavajte konflikte, kontrolu i manipulaciju. Poštuje svog partnera. Svađa s partnerom može Vas odvesti u nepotrebnu avanturu.

Kvadrat s Venerom donosi osjećaj emotivne gladi i potrebe za kontaktom s ljudima, nemojte zbog toga spuštati standarde i provoditi vrijeme s nedostojnim ljudima.

Izbjegavajte alkohol i drogu, jer konstelacija Nosač Zmije također vlada i trovanjem narkoticima.

Posljednijih dana naglasak je na nedostatku ljubavi i novca, točnije na svemu onome što nam nedostaje ili mislimo da nam nedostaje. To su inače u ezoterijskom smislu dvije krajnosti – ono što nam treba i ono što želimo.

Pun Mjesec je savršena noć da shvatimo što je što…

 

(Izvor: alphapisces.org / besnopile.rs)

Share this article