Samo 4 dana nakon što se VRATIO IZ MRTVIH slikao se sa sinom i ćerkom: A onda je ugledao JEZIVI DETALJ za koji kaže da OBJAŠNJAVA SVE

Prestrašeni otac otkrio je, kako kaže, stravičan detalj na slici, i to samo četiri dana nakon što se vratio iz mrtvih!

 

PROČITAJTE JOŠ Došla sam na fakultet u Beograd i ubijala se od učenja: Danas imam 26 godina, zgodna sam, lepa i pametna ali NIJEDAN MUŠKARAC od 27 do 40 godina me NEĆE - evo zašto

Kris Dauning (43) iz Viskonsina, otac dvoje dece, bivši je heroinski zavisnik. Ta zavisnost umalo mu je došla glave jer je jedva preživeo situaciju kada se predozirao i kada je klinički umro - hitna pomoć pronašla ga je, a u tom trenutku nije imao otkucaje srca niti puls.

Kris sa sinom

KRIS SA SINOM, FOTO: PROFIMEDIA

Čistim čudom povratili su ga u život, a Kris je ovih dana po prvi put podelio sliku koja je nastala u maju 2012. godine, četiri dana nakon što se, kako kaže, "vratio iz mrtvih".

 

PROČITAJTE JOŠ DOSAD NEVIĐENA MARŠALOVA FOTOGRAFIJA: Tito na Brionima u KUPAĆIM GAĆAMA, uživa tako da bi mu svi pozavideli

Ta situacija u kojoj je umalo izgubio život navela ga je da se zauvek reši zavisnosti od heriona. Da bi u tome uspeo, shvatao je da mora da se na kratko vreme udalji od grada u kome je odrastao i u kome je i razvio zavisnost. Rešio je da se iz Viskonsina preseli u Arkanzas, a pre nego što je otišao od kuće, oprostio se sa decom - Aleksis koja danas ima 25 i Kajlom koji danas ima 16 godina. Fotografisala ih je Kajlova mama.

Kris kaže da je slika isprepadala celu porodicu

KRIS KAŽE DA JE SLIKA ISPREPADALA CELU PORODICU, FOTO: PROFIMEDIA

Nisu obraćali mnogo pažnje na nju, da bi nedelju dana kasnije Aleksis primetila "ruku duha" na slici koja ju je potresla.

- Pojma nisam imao o čemu govori, a onda sam pogledao malo bolje. Rekla mi je da zumiram Kajlovu nogu što sam i uradio i zaprepastio se. Pokazao sam tu ruku sinu koji se rasplakao od straha. U to vreme imao je 11 godina - priseća se otac.

Kako kaže, on danas iskreno veruje da je to bila ruka duha koji ga je vratio u život.

Share this article