Sreća i novac vas zaobilaze? Nije ni čudo, kad bežite od OVIH stvari!

Nije teško doći do onoga što vam je najpotrebnije u životu, ali morate da budete uporni.

Dokazano je da zadovoljan čovek privlači i sreću i pare. Ovo su stvari koje morate da radite bar 14 dana i to svaki dan da biste bili zadovoljni, a onda i srećni i bogati.

Osvestite svoju sreću

Kada vas neko pita kako ste, nemojte da odgovorite samo – dobro. Umesto toga, slobodno kažite šta vas to čini srećnim i uzbuđenim. Na ovj način ćete popraviti svoje raspoloženje. Naime, osvestite svoju sreću.

 

Probudite avanturistu u sebi

Razmislite šta vas to inspiše, bilo da su to male ili velike stvari. Uradite nešto novo svaki dan i osetićete osveženje, a proudiće vam se i znatiželja.

Foto: Freeimages.com/lonewolfsh

*Foto: Freeimages.com/lonewolfsh

Posvetite se svom cilju svaki dan po sat vremena

Postoji efektivan način da velike snove pretvorite u stvarnost. Razložite veliki cilj na četrnaest manjih delova i fokusirajte se na jedan dnevno.

Suočite se sa jednim strahom dnevno

Strah vas samo ograničava i ne dozvoljava vam da se osetite ispunjeno. Od sada razbijte po jedan strah dnevno tako što ćete uraditi baš ono čega se plašite. Počnite od manjih stvari.

 

Brinite se o sebi bar 15 minuta dnevno

Budite dobri prema sebi makar 15 minuta dnevno. Radite vežbe, napravite kupku, recite “ne” nečemu što vas ne čini srećnim. Volite sebe.

Bacite jednu stvar dnevno

Probajte svakog dana da bacite nešto što vam više ne treba. Možda će vam u početku to biti teško, ali uskoro ćete se osećati oslobođeno. 

Učinite dobro delo svakog dana

Postoje razne opcije za činjenje plemenitih stvari. Dajte kompliment nepoznatoj osobi, ili kupite obrok nekome kome je zaista potreban.

(Izvor: Telegraf.rs)

Share this article