Tipične srpske SVEKRVE I SNAJKE u URNEBESNIM imitacijama Nikole iz Kruševca, kad odgledate jednu nećete moći da se zaustavite

Kad odgledate jednu Nikolinu imitaciju, nećete moći da se zaustavite. Uslediće druga, treća, dvadeseta, a vi ćete i dalje brisati suze od smeha.

 

Kruševac Geto kao hip-hop sastav postoji još od 2011. godine, ali tek nedavno, otkad su počeli da kače snimke urnebesnih imitacija, doživeli su neverovatnu popularnost.

Nikola Trišić i Nikola Milenkvić iz Kruševca su još u studentskim danima došli na ideju da kroz pesme na veoma duhovit način opisuju provincijalske društvene teme i situacije, a sada su svoj prepoznatljiv humor prebacili u formu kratkih videa koji su brzinom svetlosti osvojili region.

Poslednji među njima bio je onaj inspirisan odnosom tipičnih srpskih snajki i svekrva u kojem će se sigurno mnoge od vas prepoznati (mi jesmo :D).

  

"Koliko ti čaša treba da bi popio jedan sok? Uzmi jednu, stavi sa strane i znaš da je tvoja", je samo jedna od fora u videu o majkama koji doslovno tera suze na oči.

A tu su i tipični bračni problemi oko budžeta iz edicije - "e dragi, znaš što sam videla lepu torbu na sniženju - samo 16.000".

Osvrnuli su se i na tipove trudnica, duhovite momente muško-ženskih odnosa, tipove srpskih kasirki, konobara... Da ne nabrajamo dalje, svi su podjednako smešni i garantujemo, ulepšaće vam dan.

(Izvor: zena.blic.rs)

Share this article