Ubio mu je majku i braću: Krvav dečak (11) uleteo u pekaru u donjem vešu bežeći od OČUHA MONSTRUMA (VIDEO)

Javnost u Rusiji šokirao je zločin koji se u utorak desio u gradu Mendeljevsku, u republici Tatarstan. Tamo je 41-godišnji meštanin Ajnur Harisov u alkoholisanom stanju na smrt nožem izbo bivšu suprugu Angelinu, 19-godišnjeg pastorka i svog 2-godišnjeg sina.

U kući u kojoj se desio stravičan zločin bio je i 11-godišnji Nikita, pastorak Ajnura Harisova, koga su u noći probudili krici. U tom trenutku očuh je već ubio njegovu majku i starijeg brata, a 2-godišnji brat je vrištao.

Nikita je skočio iz kreveta, ali ga je očuh napao nožem, a zatim naredio da se vrati u sobu jer će se "kasnije njime pozabaviti". Zaključao je sva vrata, ali je Nikita razbio prozor i bosonog, u donjem vešu, sav krvav, pobegao u hladnu noć.

 

Spas je pronašao u obližnjoj pekari čije su nadzorne kamere snimile užasan prizor prestravljenog dečaka.

Na snimku se vidi ranjeni dečak koji zaposlenima u pekari priča šta se dešava. Radnici pekare pozvali su policiju i hitnu pomoć, a potom umotali promrzlog i preplašenog dečaka u prekrivač i toplu odeću, pokušavši da mu saniraju rane.

Policija je stigla na mesto zločina i uhapsila ubicu. Dvogodišnje dete još je davala znake života, ali je, nažalost, u bolnici podlegla povredama .

Navodno su alkohol i ljubomora bili motivi zastrašujućeg zločina. Ajnur Harisov je tri puta osuđivan zbog krađa i nanošenja telesnih povreda. Pokojna Angelina nije konzumirala alkohol, radila je u službi socijalne zaštite.

(Izvor: blic.rs / radiosarajevo.ba)

Share this article