Usamljeni dečak beskućnik spasao je štene, a ono što se kasnije dogodilo je predivno (VIDEO)

Djeca koja nemaju dom i spavaju na ulicama su nažalost sve više prisutna, no malo tko da to primijeti u svom užurbanom načinu života.

Fotografkinja Maria Kabs uočila je malog Rommela koji živi na ulicama grada Quezona na Filipinima i odlučila ga je pofotkati i podijeliti njegovu priču.

 

Iako je Rommel beskućnik, pronašao je način kako da donese veselje u svoj život. Udomio je malo štene koje je također bilo napušteno i živjelo na ulici. Rommel nije imao puno za ponuditi ovoj malenoj njuškici osim ljubavi. A to je bilo točno ono što je štenetu bilo potrebno.

Ovaj preslatki par je sretan unatoč svim nevoljama i preprekama koje imaju. Rommel je ispričao fotografkinji da su se njegovi roditelji rastali i kako je morao odustati od škole u drugom razredu. On ima sada 12 godina, već dvije godine je na cesti i osuđen je na život moleći za novac kako bi mogao preživjeti.

Njegova sestra ima 20 godina, živi u drugome gradu i radi u tvornici i ne može se brinuti za Rommela, a on je posjećuje kada uspije sakupiti novac za kartu. Dječak je rekao da bi volio ići natrag u školu i da bi se volio igrati sa svojim vršnjacima.

 

Pesonja kojeg je udomio je nazvao Badgi i on mu je najbolji prijatelj. Rommel uživa u svakome danu s Badgijem, uči ga razne trikove i griju se zajedno po noći. Iako se Rommel bori za opstanak, uz pesonju je naučio kako se treba brinuti za druge i biti empatičan.

Rommel i Badgi su sretni što imaju jedno drugo, a nadamo se da će uskoro imati i topli dom. Ova priča dirnula je mnoge ljudi i osnovan je fond za njih dvoje kako bi im se osigurao sretniji i bolji život.

(Izvor: index.hr)

Share this article