Znak prošlih života! Mladeži i belezi na telu otkrivaju strašnu istinu

Prošlost i budućnost su isprepletene, a znakove prošlih života nosite i na svom telu. Zbog toga imate mladeže ili belege. Belezi i mladeži koji su na vašoj koži od rođenja govore o životima koje ste nekada vodili.

Stručnjaci koji se bave prošlim životima izdvajaju nekoliko belega koji su tipični znakovi neekih događaja u nekom od prošlih života. Ti znakovi nastaju kada telo između dve inkarnacije nije stiglo u da se u potpunosti zaceli.

 

Tako urođeni belezi predstavljaju tragove rana koje ste zadobili u prošlom životu.

1. Tamna mrlja

Ukoliko negde na telu imate beleg bordo - smeđe boje (poput onog koji je Mihail Gorbačov imao na čelu), verovatno ste u nekom prošlom životu stradali u požaru ili vas je opekla vatra.

Tamna mrlja još znači i to da od prethodne reinkarnacije nije prošlo mnogo vremena i da je vaša duša prebrzo prešla u drugi život.

2. Svetla mrlja

Svetli belezi (depigmentacija) takođe govore o tome da vas je u prošlom životu opekla vatra, ali da se to dogodilo davno. Što je bleđi znak, to je više vremena prošlo i duša je imala više vremena za oporavak. Moguće je da se događaj dogodio u nekoj od vaših davnih inkarnacija.

3. Madež poput mahovine

Ovo je znak da ste u nekom davnom prošlom životu bolovali od kuge. Za oporavak od nje duši je potrebno nekoliko reinkarnacija.

 

4. Crni beleg

Ovo je trag metka od kog ste verovatno stradali u nekoj od prošlih inkarnacija.

5. Ulegnuće na koži

Ovakav beleg je takođe trag vatrenog oružja. On se javlja na mestu na kom vam je u prošlom životu metak ostao u telu.

6. Madež okolo kog se prostire tamna mrlja

On označava mesto na koje vas je u nekom prošlom životu pogodila otrovna strela.

7. Mesto iz kog vam nikad nije rasla kosa

Ovo je znak da ste bili skalpirani u prošlom životu.

 

(Izvor: atma.hr)

Share this article