Planeta & Univerzum

Tata je čuo da mu sin star nepune dve godine neutešno plaće u svojoj sobi. Došao je da proveri o čemu se radi, a kada mu je proverio pelene, ostao je bez teksta.

Vladimir Putin danas je u Beogradu. O njegovom životu se mnogo zna, ali neki detalji su sasvim nepoznati.

Ruska Federacija je najveća zemlja na svetu koja se proteže od evropskog istoka do Pacifika, pa je zato logično i da bude lepa.

Dva carska pingvina, koja prvi put u životu vide kameru, uspela su da zasene sve selfije ikada napravljene i to sasvim slučajno.

Jedan vozač u Minesoti napravio je šokantan snimak na kojem se vidi kako u toku vožnje iz automobila ispada dvogodišnje dete, dok je majka, nesvesna šta se dešava, nastavila da vozi.

Bila je to najveća vest na planeti - dvojica britanskih ronilaca pronašla su 12 nestalih dečaka i njihovog trenera u pećini na Tajlandu, žive i zdrave, nakon što su deset dana bili zarobljeni duboko ispod zemlje. Za izvlačenje zarobljenih dečaka i mladog trenera bila je potrebna nadljudska snaga, ali i određeni lekovi i hrabrost svih uključenih u misiji.

Prije dvije godine, uplašena i mršava kuca lutalica počela je dolaziti do benzinske pumpe u Tamaulipasu (Meksiko), a radnici ove pumpe odlučili su pripitomiti ovu životinju koja nije vjerovala nikom.

Page 1 of 192