Planeta & Univerzum

Snimak koji je na društvenim mrežama osvanuo kao smrt užuvo na putu u blizini Mostara već je izazvao dosta negativnih komentara, međutim tek kada je jedan od prijatelja poginulog Milenka Pudara objavio pozadinu priče, mnogi su se zapitali kakvi smo to ljudi postali.

Legenda Formule 1 Niki Lauda preminuo je u 71. godini života, a njegova životna priča nikoga nije ostavila ravnodušnim.

Nekolicina stanovnika Brazila pronašli su mesto gde su smeštene HAARP antene pa su krenuli u rušenje i uništavanje istih, a događaj je i snimljen.

Na društvenim mrežama se pojavio snimak stravične saobraćajne nesreće koja se dogodila na putu Mostar - Jablanica, a u kojoj je poginuo Milenko Pudar (62) iz Banjaluke.

Sergej Trifunović je na svom Tviteru najavio da će ljubitelji dobre rakije od sada moći da uživaju u srpskom proizvodu koji je brendirao lider čuvenog američkog rok sastava Fejt no mor, Bili Guld.

Za većinu roditelja, dan rođenja njihove dece je isključivo lepa uspomena. Ipak, ponekad ga obeleži i neverovatna količina stresa i brige za novorođenče. Upravo je to, nažalost, iskusio i bračni par iz Arizone, Derik i Monik Rodgers.

U jeku sve većeg odliva mladih u zemlje Evropske unije, matruranti jedne srednje škole iz regiona su na duhovit način uputili svoj protest vladajućem vrhu i onima koji bi trebali da se bave visinom zarade i zapošljavanjem.

Page 1 of 221