Misterije & Fenomeni

Pojedine organizacije, stvarne ili izmišljene, optužuju se da žele da uspostave svoju apsolutnu vlast i misteriozni novi svetski poredak

O kremanskim prorocima se puno pisalo, ali za one koji ne znaju, radi se o dva nepismena seljaka sa sposobnošću viđenja budućnosti koji su živeli u 19. veku u Srbiji u selu Kremna blizu Užica. Miloš i Mitar Tarabić bili su rođaci, a njihove vizije zapisao je seoski prota Zaharije Zaharić.

Najpoznatiji prorok zapadnog sveta Mišel Nostradamus najavio je dešavanja za 2020: Da li nas čeka kraj, ili – preporod?

"Pešter, nije virus, već nas truju. Snimak stigao preko Vajbera! Da li je ovo još neko dobio i video? Da li možeš javnosti Srbije da objasniš šta je ovo i šta se tu tačno dešava? Vučiću? Korona? Mi nismo zamorci, mi smo ljudi i nikome nismo dali saglasnost za ovako nešto".

Za Nikolu Teslu se 1937. već znalo da je otac radija, televizije, prenosa energije, indukcionog motora i otkrića kosmičkih zraka. U to vreme objavio je postojanje do tada nepoznatog izvora energije, prisutnog svuda oko nas i u neograničenim količinama, a u vreme kada je članak objavljen, radio je na razvoju uređaja za koji je tvrdio da će buduće ratove učiniti beskorisnim.

Na Fruškoj gori, na mestu gde put iz Ležimira izlazi na Partizanski put, u predelu šume, dolaze ljudi, zdravi, bolesni, kako kažu, da odstoje 20 minuta, kako bi im se ublažili bolovi od reume, bolesti zglobova, multiple skleroze.

Ruski naučnik Panov izneo je tvrdnje da život van Zemlje postoji, ali da je dosadašnja potraga za vanzemaljcima nije bila uspešna zbog pogrešnih metoda traganja prouzrokovanih neslogom među istraživačima iz različitih sfera.

Page 1 of 43