Svaštara

Prošlo je 25 godina od operacije Oluja u kojoj je ubijeno oko 2.000 Srba, a proterano njih 280.000. U moru tužnih priča krajiških Srba izdvojila se ona o keruši Deni i večnoj ljubavi između psa i čoveka.

Neraskidiva veza koja se rađa između unuka i dede dobro je poznata svima, a njena suština uhvaćena je na ovoj fotografiji nastaloj na padinama Zlatibora.

U potrazi za što lepšim i što neobičnijim imenom za bebu, roditelji često posegnu za starim, tradicionalnim imenima koje su nosili naši preci.

Dok spavamo, naš mozak podsvesno upija energiju mesta na kome se nalazimo, a feng šui kaže da zahvaljujući tome možemo da u život privučemo ono o čemu maštamo.

Priča Lele Milosavljević,  govori nam o savremenom dobu i društvenim mrežama, pomoću kojih se možemo povezati sa bilo kim, bilo gde, ali isto tako se možemo potpuno otuđiti od onih koji koji su nam najbliži.

Mala deca su tako divna jer ne mrze i u svemu vide nešto lepo. Raduju ih male stvari, sitnice koje su nama često nebitne.  Nekada nam samo njihov osmeh popravi dan. Često nam je to potrebno kako bismo se oraspoložili.

Page 1 of 70