Svaštara

Dvogodišnji dečak Aleksander iz Džeksonvila na Floridi osvojio je korisnike društvenih mreža nakon što je pokazao izrazito nezadovoljstvo kad je njegova majka otišla da radi, a nije ga poljubila za rastanak.

Stanovništvo Severne Srbije ili kako se u narodu zovu Šumadinci, žive između Morave na istoku, Kolubare na zapadu i planina Crnog Vrha, Kotlenika i rudnika na jugoistoku, jugu i jugozapadu. Prema istorijskim podacima, jedna je od etnički najraznovrsnijih oblasti Srbije. 

Na društvenim mrežama pojavila se duhovita prepiska između udate žene i momka koji pokušava da je osvoji.

"Nakon sedam godina rada u jednoj od najvećih psihijatrijskih bolnica na svetu, 18 godina rada u psihološkom zatvorskom odeljenju, dve godine u najvećem Centru za mentalno zdravlje i više od 11 godina u Hitnoj pomoći, nema šta nisam video. Lično sam se uverio da demoni postoje. Video sam ih, pričao sa njima i mogu vam reći da su stvarno veoma strašni", započinje svoju ispovest ugledni psihijatar koji je želeo da ostane anoniman zbog svojih pacijenata i njihovih porodica.

Čuveni "Filter 57" u mekom pakovanju sa zelenom šrafurom.

David Galiot, jedan od takmičara kviza Slagalica, raspametio je ljude kraj malih ekrana, a emisija se ubrzo našla i na društvenim mrežama.

Page 1 of 87