Motociklista Miljan Stojanović (46), zvani Mafija iz Kovanlučke ulice u Nišu koji je poginuo 23. aprila oko 22.45 sati na novoizgrađenom delu auto puta Niš - Pirot kod sela Jelašnica, iza sebe je ostavio suprugu i petoro dece.

Deda Mileta Ivanković (83) iz novovaroškog sela Ljepojevići nikada nije bio zaposlen u firmi, bez dana radnog staža uspeo je sa svojih deset prstiju da stvori jedno od bogatijih domaćinstava u ovom kraju. Gaji 70 goveda, 25 krava, bikove, junice a krompir obrađuje na površini od 10 hektara. O kvalitetu kajmaka i sira koje ova porodica proizvodi nadaleko se čulo, piše Infoliga.rs.

Karphamar je istraživao slučaj napada na autobus "Niš-ekspresa" kod Podujeva, februara 2001, kada je poginulo 12, a ranjeno 43 Srba. Glavnog osumnjičenog za ovaj napad, Fljorima Ejupija, odmah je uhapsila policija Unmika i to na osnovu DNK tragova. Međutim, iz meni nepoznatih razloga, umesto da je čekao istragu u pritvoru UN, američki Kfor ga je odveo u 'Bondstil' odakle im je navodno pobegao, rekao je sudija

Mediha Medi Salkičević poreklom iz BiH osuđena je na šest godina zatvora u Sjedinjenim Američkim Državama zbog pomaganja i finansiranja ISIL-a u Siriji.

Moć pod velom tajne, najveći umovi i kontroverzni vlastodršci iz senke - samo su neki od opisa masonerije.

Page 1 of 643