Mačke najviše vole da skitaju okolo, psi znaju put do kuće, mada se ponekad izgube, ali u Frankfurtu jedan konj već 14 godina šeta istom rutom svaki dan i svi ga znaju kao Dženi.

Tu je bila godinu dana. Svakoga dana je studio Jutra sa Jovanom i Srđanom činila posebnim, svakog gosta dočekivala mahanjem repom, nekada žickala hranu, maženje i igranje.

Jedna od dosadnijih stvari kod kupovine novih čarapa je što morate da tražite makaze kako biste ih razdvojili ili kidate konce rukama, što se retko završi dobro. Posle ovog trika, sve se menja.

Kad odgledate jednu Nikolinu imitaciju, nećete moći da se zaustavite. Uslediće druga, treća, dvadeseta, a vi ćete i dalje brisati suze od smeha.

Snimak koja prikazuje 12-godišnjeg dečaka koji piše domaći zadatak na ivičnjaku, ispod ulične rasvete, zbog loše materijalne situacije njegove porodice, postala je viralna nakon što je policija grada u kojem živi postavila video na društvene mreže.

Požar koji je, prema prvim pretpostavkama, usled loše izvedenih sanacionih radova, u ponedeljak poslepodne zahvatio parisku katedralu Notr Dam, odmah je dospeo na naslovne stranice svetskih medija.

Page 1 of 704